Het leven is een computerspel

Door: Sander Viergever

Het leven is als een computerspel op een cd-rom, vertelt God in Gesprekken met God boek 3 (Derde Gesprek met God). Alles wat mogelijk kan gebeuren, alle keuzes, alle mogelijkheden, zijn al gebeurd, nou mag jij nog kiezen welke je wilt ervaren. Net als bij een cd-rom staat al vast wat er gebeurd bij welke keuze wij maken als mensheid.

Alles dat ooit kan en zal gebeuren is al gebeurd, want weet je, tijd bestaat niet. Alles bestaat nu. Dit is misschien moeilijk te begrijpen, maar het is zo. Dit betekent dus dat de toekomst nog niet vast staat, jij bepaald wat er kan en gaat gebeuren.

Het Leven (de CD-rom) weet al welke ervaring jij zal ondergaan als je voor pad x kiest, en welke ervaring je zal hebben als je voor pad k kiest. Dit is allemaal al vastgelegd op de CD-rom, want zoals ik net zei, alle mogelijke ervaringen zijn al gebeurd, nu is het alleen nog aan jou, en aan ons als mensheid te bepalen welke we of jij wilt ervaren.

Sommige paranormale en spirituele mensen kunnen voelen welk pad welk gevolg (ervaring) teweeg zal brengen. En ik geloof dat deze visioenen of profetiën zoals ik ze noem, jou of mij kunnen helpen een keuze te maken, we mogen even – voelen in de toekomst wat een keuze zal brengen. Ook ik heb ooit zo’n profetisch visioen ontvangen en dat vond ik heel bijzonder, ik werd me er van gewaar dat tijd niet bestaat maar dat er slechts één moment van Nu is.

Paranormale mensen kunnen zien welke ervaring een pad of een levenskeuze of -houding van iemand kan brengen. Maar dat is niet zo iets als de toekomst te voorspellen. Paranormale mensen kunnen geen toekomst voorspellen, want de toekomst is niet te voorspellen, paranormale mensen kunnen namelijk niet weten wat jij gaat doen. Zelfs God doet niet aan toekomst voorspellen, dus dat zegt wat.

Maar paranormale mensen kunnen jou dus wel vertellen wat een bepaalde keuze jou zou brengen, welke ervaring (gevoel) en omstandigheid die keuze jou zal opleveren.

Dus stevent onze planeet af op een ramp of op grote ervaring van Eenheid, vreugde, liefde? Dat is niet te voorspellen, wij maken samen deze keuze, laten we ons richten op wat we wensen, namelijk vreugde en eenheid, want dan zullen we ook op deze ervaring af stevenen. Het is belangrijk positief te blijven en in vertrouwen te verblijven zodat we zullen ervaren wat we wensen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close