Over > auteur N.D.Walsch

Neale Donald Walsch is een hedendaagse spirituele boodschapper wiens boodschappen en helderheid de hart van velen hebben geraakt. Gesprekken met God community ontving vele telefoontjes en brieven van lezers van de met -God boeken, die ons veelal vertelde door de boeken terug te zijn geleidt naar hun waarheid die zij altijd, vanaf jongs af aan voelden – maar vaak – al dan niet een tijd lang – waren kwijtgeraakt door de liefdeloze, gehaaste maatschappij waarin we leven.  

Velen geven aan rust te hebben gekregen door de boeken, en zijn zich hun eenheid gaan herinneren met al het andere Leven en met God. Velen geven zich hun Goddelijke Essentie te zijn gaan herinneren.. dankzij Gesprekken met God is de angst voor een zogenaamde boze, behoeftige, neurotische God wereldwijd flink afgenomen.

Met een vroege interesse in religie en een sterke verbinding met spiritualiteit, besteedde Neale het overgrote deel van zijn leven om een professionele carrière op te zetten, telkens zoekende blijvend naar zingeving totdat hij zijn nu beroemde gesprekken met God ging ervaren. De -met God boeken die uit deze dialoog zijn voortgekomen, zijn vertaald in 37 talen, beroeren de harten van miljoenen en inspireren belangrijke veranderingen in persoonlijke van-dag-tot-dag levens.

Neale heeft meer dan 29 boeken geschreven over spiritualiteit, telkens met praktische toepasbaarheid voor in het alledaagse leven. Titels Met God boeken serie: Gesprekken met God boek I-III, Vriendschap met God, Één met God, De Nieuwe openbaringen, De God van Morgen, Wat God wil, Thuis bij God. Zeven van deze boeken kregen een notering in de New York Times Bestseller List in de Amerika, GMG-Boek 1 prijkte langer dan twee-en-half jaar op deze lijst.  Zijn meest recente boeken zijn Storm voor de Stilte (201), Het Enige Dat Ertoe Doet (2012), Wat God Zei (2013) en GOD’S MESSAGE TO THE WORLD: You’ve God Me All Wrong (2014), nog niet vertaald in het Nederlands

Gesprekken met God heeft God hergedefinieerd en heeft een verschuiving van spirituele paradigma’s over de gehele wereld doen laten plaatsvinden. In Nederland zijn de stichtingen VLOW, Millenium-Visie, Team van de Mensheid, Kleurboekjes voor het Leven voor kinderen, Gesprekken met God St. en diverse spirituele (aan huis) praktijken opgezet dankzij verkregen inspiraties van lezers van de Met God boeken. 

Dankzij het grote aantal reactie-brieven op zijn werken, heeft Neale verschillende internationaal opererende projecten opgezet, waaronder ook CWG Foundation,  CWG for Parents, Humanity’s Team, CWG Helping Outreach, en The Global Conversation — allen toegankelijk via de ‘hub’ website www.CWGPortal.com, en allen toegewijd om de wereld te bewegen van geweld naar vrede, van verwarring naar begrip, en van angst naar liefde.

Neale’s inzet hebben hem geleidt naar de treden van de Macchu Picchu in Peru tot aan de treden van de Jinjo’s van Japan, van het Rode Plein in Moskou naar het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad naar het Tiananmen-plein in China. Overal waar hij is geweest — van Zuid-Afrika naar Noorwegen, van Kroatië naar Nederland, van de straten van Zürich tot de straten van Seoel — Neale heeft telkens een hartsverlangen ervaren van mensen naar een nieuwe manier van leven, vredig en in harmonie, en hij heeft getracht de mensen een nieuw begrip te brengen over het leven, en over God – die ons zou toestaan dat te ervaren.

Neale leeft in de Amerikaanse staat Oregon, in Ashland, samen met zijn vrouw. Ook op internet mediums als YouTube, spirituele online lectuurbanken is Neale te vinden met zijn wijsheden die iedere dag nog door velen wordt bekeken.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close