Nieuwe Spiritualiteit transformatie

Ben je klaar voor transformatie?

-Ga aan de slag met de oefeningen, suggesties en meditaties uit het Werkboek ‘bij een ongewoon gesprek met God’, bij voorkeur in een groepje of met z’n 2-en of anders in je eentje. Misschien weet je niemand om het werkboek samen mee door te nemen, neem dan contact met me op.. wie weet wil ik met je een aantal keer aan de slag. Bij deze stap ga je niet slechts kennis in jezelf stoppen, maar onderga je werkelijk de verandering van de Nieuwe Spiritualiteit, deze studiegroep/studie zal oprecht je leven veranderen als je er serieus mee aan de slag gaat, dat verzeker ik je.

-Lees de boodschappen uit de boeken opnieuw, opnieuw en opnieuw, je hele leven lang. Ze zullen steeds dieper in je resoneren, je zult de boodschappen voelen en als je ze voelt zal de boodschap in je geworteld zijn. Maar leg daarna het boek neer, zie hoe het leven zich aan je ontvouwt, misschien wel op een gehele nieuwe wijze, maar het leven is niet verandert, jij bent verandert.

-Luister de luisterboeken van de Gesprekken met God boeken, deze zijn op het platform youtube vaak gratis te vinden, in zowel Engels- als Nederlandstalig. Door de boodschappen auditief tot je te nemen komt het net even anders, soms duidelijker bij je binnen. Dat is mijn persoonlijke ervaring in ieder geval hoor.

-Als besluit wil ik dit even benadrukken! Laat altijd jouw diepste gevoel de waarheid zijn, focus je daarop. De boodschappen uit de boeken zijn niet dogmatisch bedoelt; het zijn niet in steen gegoten waarheden; kijk dus wat waar is voor jou, bouw daar je huis op, haal de bakstenen (overtuigingen) uit jouw huis die niet meer bij jou passen en vervang deze met (geloofsovertuigingen) bakstenen die resoneren met jouw diepere gevoel en waarheid. Zo bouw je een geheel nieuw huis, niet gebaseerd meer op waarheden van anderen, maar gebaseerd op wat vanuit jouw gevoel en jouw waarheid bij jou past. Dit is jouw huis, niet door de ideëen van anderen geschapen, maar gecreëerd door jouw!

*Op zoek naar luisterboek Een ongewoon gesprek met God of op zoek naar het werkboek bij een ongewoon gesprek met God? Neem contact met ons op.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close