Vrienden

Ik ben Geoffrey de Jong van Happyzenheart zeer dankbaar voor de o.a. lezingen die wij samen hebben mogen geven over ‘Een ongewoon gesprek met God’ in Rotterdam. Zonder jouw hulp had ik deze lezingen nooit tot stand kunnen brengen op zo’n betekenisvolle wijze.

Ik wil graag mijn dank betuigen aan Vilija Stanciauskaite, die als een wonder in mijn leven kwam, waarmee ik een mooie vriendschap ontwikkelde, waarmee ik vervolgens een Gesprekken-met-God-studiegroep mee startte, waardoor wij samen diverse mensen hebben kunnen helpen meer van hun Ware Identiteit te herinneren

..Matthijs Lindhout die mij heeft geholpen, samen met mij video’s gemaakt, waarin ik thema’s uit Gesprekken met God op heldere wijze uitleg aan Nederlandstalig publiek.

Marian van Leeuwen heeft ook een prachtige bijdrage geleverd aan Gesprekken met God Community. Zo heeft ze een samenvatting in Nederlands gemaakt voor boekuitgave ‘GODS BOODSCHAP AAN DE WERELD, jullie hebben mij helemaal verkeerd.’… en vele andere bijdragen t.b.v. Gesprekken met God Community geleverd.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close