Om je heen zijn antwoorden op jouw vragen

Door: Ilonka van den Ancker

Antwoorden , ingevingen of waarschuwingen Gewaar zijn. Echt bewust alles opmerken. want om je heen zijn antwoorden op jouw vragen. Dus kijk er goed naar uit. In de Gesprekken met God boeken legt God uit dat zijn antwoorden te vinden zijn in magazines, in kranten, in films, reclame, etc. Gisteren waren mijn vriend en ik beide hiermee aan het oefenen: Ik had de vraag: als er organen getransplanteerd worden wordt er dan een stuk van de ziel mee getransplanteerd? En even later op de snelweg kwam een vrachtwagen voorbij en daar stond groot ONE op. En dat was een antwoord. We zijn allemaal één en hierdoor ben je altijd al deel van iedereen dus door transplantatie is er alleen maar een fysiek stukje getransplanteerd.

Mijn vriend had de vraag gesteld wat hij moest gebruiken om de tinitus en hartslag in zijn oor te behandelen. Even later liep hij met de hond buiten en kwam er een boot voorbij en daar stond de naam Golden Energy op. Dit was voor hem een antwoord want gouden energie gebruiken was hem bekend.

En hier een stukje over hoe ingeving werkt; Ingeving is ook een boodschap van God, je gids of hoe je het ook wilt noemen. We reden naar het Kralingse Bos in Rotterdam en vlak bij het begin zei mijn vriend ineens : zullen we er hier al ingaan? Dit was een weg die we nooit eerder genomen hadden. Maar ik reageerde wat traag dus reed hij alweer door. Toen we in de buurt van de weg kwamen die we altijd gebruiken was deze i.v.m. een evenement afgesloten en moesten we terug om toch die eerste weg te nemen. We hadden er gelijk naar moeten luisteren. Het was niet voor niets dat hij die ingeving kreeg! En hoe de energie werkt: 2 dagen geleden kocht ik een app aan via Apple. Maar het lukte maar niet. Tot 3 keer toe werd mijn wachtwoord geweigerd of laadde hij wel de bank om me er dan volledig uit te gooien. Ik bleef proberen en uiteindelijk lukte het. Om er daarna achter te komen dat ik niets aan de app had….. ( deze werkte niet samen met de pen die ik gebruikte) Als ik de signalen had begrepen dan had ik de moeite bespaard en hoefde ik ook mijn geld niet terug te vragen. Welke ervaringen heb jij hiermee? Laat even hieronder jouw ervaringen met ingevingen, waarschuwingen of antwoorden weten. Ik ben benieuwd.

Een gedachte over “Om je heen zijn antwoorden op jouw vragen

  1. Hallo Ilonka,
    Leuk om je ervaringen te lezen. Ik heb dit zelf zo vaak ervaren dat ik ben vergeten wat mijn vraag toen was. Maar ik heb zo vaak antwoorden gekregen door het openslaan van een boek, het aanzetten van de t.v. of de radio of dat er iemand opbelt met het antwoord . Je moet er wel oog & oor voor hebben maar het blijft wonderbaarlijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close